Bet365 sportfogadás bónusz

bet365 sportfogadás bónuszDe néhány csapat GB győztes kevésbé élvezte a lefedettséget. Itt van öt szupersztár, hogy lenyűgözővé tegye, talán még büszke is az országára, annak ellenére, hogy két hete még nem tudtál róla. Facebook Twitter Pinterest Ezüstérmes úszó Siobhan-Marie O’Connor.

Siobhan-Marie O’Connor A negyedik napon a Somerset 20 éves úszója Bet365 ezüstérmet nyert a 200 méteres egyéni medley-ben. Hihetetlen úszás volt, O’Connor 2 perc 6,88 perccel, 0,3 másodperccel a háromszoros olimpiai bajnok és a “Iron Lady” Katinka Hosszú után. Annyira különleges volt, amikor úgy gondolja, hogy O’Connor fekszik a colitis ulcerosa miatt, amelyet Londonban 2012-ben fejlesztettek ki.Ezután ő volt a GB legfiatalabb tagja, kiegyensúlyozva a képzést a GCSE revíziójával. Katie Archibald naponta 10 db hasmenés elleni tablettát vett igénybe. Katie Archibald

Három évvel ezelőtt Archibald, a Glasgow-i Milngavie 22 éves Bet365 kerékpárosja otthon élt és családjának ágy társaság. Ma, miután egy aranyérmet nyert a csapattagokkal, ő egy csapat GB csillag. Az iskolában fő sportja úszni kezdett; 2011-ben csak a Highland játékokban vette fel a pálya kerékpározást, és 2012-ben először futott be velodrome-ban. Az Archibald, mint rozsdamentes és egyszeri, lila haját és nyers sebességét, a British Cycling Academy egyik terméke sem. Facebook Twitter Pinterest ‘Nincs semmi fázis’ – kerékpáros Owain Doull.

A csapattársak mellett Steven Burke, Ed Clancy és Bradley Wiggins, Doull – a 23 éves kvartett baba – új világrekordot állított fel a péntek férfi csapatában. 3 perc 50.365 másodperc. Cardiff-i születésű Doull, akinek nagyja azonnal üzenetet küldött: “Az unokámnak Bet365 volt egy olimpiai aranyérem!” Lett a walesi első Rio-aranyérmes, és Wiggins a következő nagy dolog az úton. Egy utóversenyes interjúban azt mondta, hogy Doull “emlékeztet egy fiatal G [Geraint Thomas] -ra, bármit is tud csinálni a sportban, és semmi sem tehet róla”. Az olimpiát követően a Doull a Team Sky-t egy kétéves üzletbe fogja bekapcsolni. Chris Shakespeare és Jack Laugher Facebook Twitter Pinterest Diving partnerek és társasok…Jack Laugher (balra) és Chris Mears.Fotó: Xinhua / Barcroft képek

A 70-es évek BBC kettős cselekedetei mellett Mears és Laugher kevésbé ismert Tom Daley és Daniel Goodfellow (aki a Tom Daley kevésbé ismert). A péntek Bet365 szerdán nyerte el a férfi szinkronizált 3 méteres ugródeszkát döntőjében – ez volt az első alkalom, hogy Nagy-Britanniát aranyat nyert a kategóriában – a verseny történetének egyik legnehezebb merülése. Különösen Mears-nek van egy csodálatos története: 5 százalékos eséllyel esett meg a szakadt lépen való életben 16 éves korában. Zeneszerzőként is dolgozik, miután Dél-Amerikában egy évet adott ki tavaly; Olly Murs professzor érdeklődést tanúsított vele kapcsolatban. Laugher, a legjobb barátja és a társalgója saját akadályokkal küzdött. A felsõ karján egy fémlemez van, amelyet egy trampolining verseny alatt összetört.Abban az időben az orvosok azt mondták, hogy soha Bet365 többé nem fog merülni.